Προφίλ

Η PREMIUM DEVELOPMENT είναι μία εταιρεία ανάπτυξης και κατασκευής ακίνητων με έδρα την Θεσσαλονίκη.
Ιδρύθηκε με κίνητρο την ανάπτυξη ιδιαίτερων αρχιτεκτονικά κτιρίων, σε εξαιρετικές τοποθεσίες με ευαισθησία στο περιβάλλον και στους ανθρώπους.
Πρόκειται για μία δεύτερης γενιάς επιχείρηση με προίκα την κουλτούρα και το πάθος για τις κατασκευές.
Η συνεχής παρουσία της τα 25 τελευταία χρόνια, τόσο αυτόνομη αλλά και σε συνεργασία με εταιρείες του χώρου των κατασκευών, έχει δημιουργήσει ένα ακλόνητο υπόβαθρο εμπειρίας και κατασκευαστικού έργου.

 

Γενικά
Σκοπός της PREMIUM είναι να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο ανάπτυξης σε ακίνητα. Οι συνεργάτες της προέρχονται απο την κορυφή της λίστας των κατασκευαστών ακινήτων, γεγονός που επιτρέπει υψηλό και ανυπέρβλητο αποτέλεσμα από άποψη σχεδιασμού, μηχανικής και απόδοσης.
Ελπίδα μας να δημιουργούμε μικρές κοινότητες που θα έχουν επίγνωση του περιβάλλοντος και θα προσθέτουν ευεξία στην ζωή των παιδιών μας.

 

Επένδυση
Επιδίωξη της PREMIUM DEVELOPMENT  είναι η επιλογή και εκτέλεση των καλύτερων ποιοτικά έργων, στον ελάχιστο χρόνο χωρίς επενδυτικό κίνδυνο.
Το όνομα premium αναδεικνύει την προσήλωση σε πρωτοποριακή αρχιτεκτονική με κορυφαία κατασκευαστική αρτιότητα και την εκπλήρωση μακροχρόνια επιτυχημένων επιλογών για τους πελάτες της.

 

Ανάπτυξη
H PREMIUM λειτουργεί με σταθερή δέσμευση σε τρεις στόχους :
–  Εργα τα οποία θα βελτιώνουν την ποιότητα της περιοχής
–  Κτίρια που θα δημιουργούν θετικό αντίκτυπο στους κατοίκους του
–  Συνεχής προσπάθεια για βελτίωση της εξατομικευμένης εξυπηρέτησης με βάση τις μοναδικές απαιτήσεις των πελατών της

 

Τύπος  Εργων
Η κύρια ενασχόληση της PREMIUM περιλαμβάνει πολυόροφα κτίρια διαμερισμάτων, μονοκατοικίες και συγκροτήματα κατοικιών, εμπορικά καταστήματα και κτίρια επαγγελματικών χώρων και γραφείων.
Στην εμπειρία της επίσης περιλαμβάνονται δημόσια έργα στους τομείς των υποδομών, της ενέργειας και των κοινοφελών κτιρίων.

 

Υλοποίηση
Ενιαία προσέγγιση στην επιλογή της θέσης του ακινήτου, στον σχεδιασμό και την κατασκευή σε συνδυασμό με την φροντίδα στην διαμόρφωση των κατοικιών και την υποστήριξη ακόμη και μετά την ολοκλήρωση, δημιουργούν άρτιο αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς.